Advertisement

Tourist LeMC - Spiegel ft. Raymond van het Groenewoud

Tourist LeMC - Spiegel ft. Raymond van het Groenewoud Stream of download het album:

Official Music Video Tourist LeMC - Spiegel ft. Raymond van het Groenewoud

Tijdens Pukkelpop 2018 kondigde Tourist LeMC al aan dat zijn nieuwe album ‘We Begrijpen Mekaar’ op 8 november verschijnt.

2016, dat was voor velen het jaar van Johannes Faes, beter bekend als de Belgische folkzanger Tourist LeMC. Hij brak door met zijn single ‘Koning Liefde’ en volgde met de singles ‘Troubadours’, ‘En Route’ en zijn grootste hit ‘Horizon’. Het succes ging door en hij ontving in BelgiĆ« een platina plaat voor zijn album En Route, een gouden plaat voor zijn debuutalbum Antwerps Testament en een platina award voor zijn single ‘Horizon’.

Tourist LeMC speelde op talrijke Belgische festivals, waaronder Pukkelpop, Rock Werchter en Lokerse Feesten. In Nederland verkocht hij zijn clubtour uit en stond met liveband op diverse festivals (o.a. Lowlands, Oerol, ITGWO & Paaspop). Als ultieme hoogtepunt stond de Antwerpse troubadour in eigen stad voor het eerst in een uitverkochte Lotto Arena.

Regie door Alexander Popelier
Productie door Wanderkeit

#TopNotch #TouristLeMC #WeBegrijpenMekaar
-----

Top Notch brengt muziek uit van diverse populaire Nederlandse artiesten waaronder Broederliefde, Lil Kleine, SBMG, Ronnie Flex, SFB, Fresku, Rico & Sticks, De Jeugd van Tegenwoordig, Typhoon en meer

Bekijk ook onze playlists:
Populaire video’s:
De nieuwste video's:
Broederliefde:
Lil Kleine:
Ronnie Flex:
SBMG:
Fresku:
Rico & Sticks:
Roxeanne Hazes:
TopNotch Classics:

Volg ons op social media:





Top Notch,Kees de Koning,Universal,TopNotch,Ronnie Flex,Lil Kleine,New Wave,De Jeugd van Tegenwoordig,Broederliefde,Kempi,Frenna,SFB,SBMG,Tourist LeMC,Spiegel,Raymond van het Groenewoud,Tourist LeMC Spiegel,Horizon,Koning Liefde,Troubadour,En Route,Deze Nacht,De Troubadours,MNM,Studio Brussel,Visa Paspor,

Post a Comment

0 Comments